Hirdetés

burkolat.lap.hu / Dekorburkolat, kőburkolat

Dekorburkolat, kőburkolat

Első helyen állunk a szíriai mészkő export-importjában, így első kézből kínáljuk a burkolókövek és egyéb kőtermékek legszélesebb skáláját.

Újdonság! Gipszből készült 3D falpanelek különböző mintákban! Nappaliba, irodába, kirakatba, hogy Nálad is a falat bámulják! Lenyűgöző látványt, egyedi hangulatot érhetsz el falpaneleink segítségével! Falra illesztése egyszerű, a környezethez illő színre festhető! Különböző mintákért látogass el weboldalunkra!

Kőburkolat kültérre és beltérre az Andezit 2003 Bt.-től. Húzó termékünk az andezit és a bazalt, melyből hasított, (szabálytalan, roppantott és vágott) lapokkal is rendelkezünk. Kültéri burkolataink fagyállóak, csúszásmentesek és kopásállóak. Szegélykő és kockakő kínálatunk kiegészül sziklakerti kövekkel, díszkaviccsal, görgeteg és zúzott kővel, építési projekt termékekkel (folyóka, tömb lépcső.)

Cementlap, mozaiklap, terrazzo burkolat, antik és új fal- és padlóburkolat forgalmazás Szentendre

Egyedi dekorburkolatok padlóra és oldalfalra fugamentesen.

Építőipari cégünk, mely családi vállalkozásként működik, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal vágott bele az aljzat-, falburkoló kövek gyártásába. Termékeink anyagában színezett betonból/könnyűbetonból készülnek, fagy- és hőállóak, kültéren, beltéren egyaránt felhasználhatóak. Jelenleg 50-nél is több fajta termékből választhatnak az érdeklődők.

Burkolat, kőburkolat, forgalmazó üzletek és bemutatótermek elérhetőségei.

A Delap* lap márvány és természetes színes kőzetek őrleményéből különleges technológiai eljárással készül, rugalmas, színtartó, kopásálló, tisztítható (mosható), hő- és fagyálló, ollóval vágható, sarokélre hajlítható. Homlokzatok, lábazatok, oszlopok, kémények, kerítéslábazatok, kocsibejárók, boltívek, kútgyűrűk, üzlethelyiségek, bárpultok, kandallók, csarnokok falfelületeire ajánljuk.

Falburkoló lap, 3D falpanel, stukkó és díszléc forgalmazás házhoz szállítással.

Egzotikus, természetes és vidám színek jellemzik az afrikai palaburkolatokat, melyek között az őszt idéző vöröses narancstól, a barnán át egészen a sárgás és szürkés színárnyalatokig minden megtalálható.

Bau-Deko Hungary Kft. Díszburkolatok, kőhatású falburkoló panelek, szeletelt tégla forgalmazása Cegléden. Meliston, Delap, Hungarostone, London, Dekopanel, Evia, címeres és szeletelt tégla és kiegészítő termékek forgalmazása. Bemutatóterem: 2700 Cegléd, Szent Imre herceg u. 2 (bejárat a Pesti útról.)

Új termékek a Hajdúkő díszkőburkolatok gyártójától. Most akciósan akár beépítéssel együtt könnyen, olcsón hozzájuthat díszkőburkolatainkhoz. Az elemek kültérben, beltérben egyaránt beépíthetőek. Termékeink széles választéka közül biztosan megtalálja az Ön ízléséhez legközelebb álló termékcsaládot. Munkatársaink ingyenes szaktanácsadásban, sőt látványtervezésben is segítséget nyújtanak.

AZ Isotex lap 12 mm vastag, 58 x 270 cm méretű hő és hangszigetelő tábla. Gyárilag előre tapétázott 14 féle prémium minőségű papírtapétával és 4 féle textiltapétával. Gyors és tiszta szerelhetősége miatt a felújítások, belsőépítészeti megoldások ideális anyaga, amely eredeti funkcióit is megtartja. A színválaszték, a variálhatóság és a természetes alapanyaga miatt az egészséges terek opciója.

Build-Material Kft. Klinkertégla, tégla és kőburkolatok széles választékával áll Ügyfelei rendelkezésére. Weboldalunkon kültéri és beltéri tégla és kőburkolatok széles választéka közül válogathat. A megfelelő burkolat kiválasztása mellett a tervezésben és kivitelezésben is segítünk. Az ország egész területén állunk Ügyfeleink rendelkezésére legyen szó kiszállításról vagy kivitelezésről.

1996-ban alakult cégünk fő célkitűzése a kül- és beltéri természetes kövek értékesítésén túl, a vevők teljes körű kiszolgálása. Szakmai tanácsadásunk alapja a kövek tulajdonságainak, felhasználhatóságának az ismertetése. Termékeink a világ több pontjáról

Különleges és hagyományos dekorburkolatok, térkövek, díszburkolatok, kerti díszítő kövek, fa jellegű kőburkolatok, homlokzati és lábazati kövek a Kreatívkő-től kedvező áron! A Kreatívkő telefonos időpont egyeztetés után a hét minden napján az Ön szolgálatára áll.

Készíts vakolatból követ. Stone magic mediterrán kőnyomat.

Padlólap és falburkolat nappaliba, konyhába, étkezőbe, fürdőszobába

Egyszerűen, olcsón megvalósíthatja elképzeléseit a DekoPanel, Kastello és Evia burkolatok alkalmazásával.

A burkolásra felhasznált anyagok közül kiemelkedik egyediségével és tartósságával is a kő. Ha Ön is szeretné felhasználni ezt a burkolatot otthonában, akkor érdemes a keresést a budakalászi mészkőbányában kezdeni. Többféle méret, vastagság és egyedi kialakítás várja, ha pedig ezektől eltérő feldolgozást szeretne, arra is nyitottak vagyunk.

Természetes kőburkolatok márvány, onyx, folyami kavics és vulkanikus kőzetekből bel- és kültéri felhasználásra

Ezek a gyönyörű dekorburkolatok hagyományos,modern,mediterrán,viktoriánus,vagy éppen antik stílusú lakásokban,vendéglátóhelyeken,borospincében,esetleg kertben,teraszon egyaránt jól mutatnak. Különleges,elegáns,és vagány burkolatok ezek.Hihetetlen sok vari

Kül- és beltéri díszburkolatok, dekorelemek, kandallók, járólapok, kerítés fedlapok

Bontott tégla szeletelése, téglaszeletek árusítása

Hajdúszoboszlói terméskő kereskedésünkben szívesen állunk rendelkezésére kültéri és beltéri terméskő burkolatokhoz, sziklakertekhez és dekoratív kertekhez szükséges termékek széles választékával: terméskövek, sziklakerti kövek, görgeteg kövek, dísz zúzalékok, tipegőkövek, szalonnasütők, kerti kutak, virágtartók.

Wallure egy magyar márka. A gyönyörű és exkluzív panelek igazi fából és mdf lapból marással készül, Magyarországon egyedi módszerekkel. A termékek egész Európában elérhetőek. Nyugat-európai hasonló termékekhez képest kb. fél áron elérhető, ugyanakkor a termék exkluzivitását tükrözi annak magas ára. Egyedi igényekre is szabhatóak.

WEBÉPKER Kft.

A mediterrán-burkolat lap bemutatja a mediterrán térségből származó, és mediterrán stílusú, egyedi hangulatot teremtő burkolóanyagokat, valamint tájékoztatást nyújt ezeknek az anyagoknak a beszerzési lehetőségéről.

Hirdetés
Meghatározás:

Dekorburkolat, kőburkolat, díszburkolat termékeket forgalmazó üzletek és bemutatótermek elérhetőségei.

Dekorburkolat, kőburkolat, díszburkolat termékeket forgalmazó üzletek és bemutatótermek elérhetőségei.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Dekorburkolat, kőburkolat
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés